Wysoka Jakość i Gwarancja Smaku
Tradycyjne smaki w butelce
Sok z kiszonych buraków
Sok z kiszonych buraków to źródło wielu cennych składników odżywczych. Zakwas z buraków zawiera witaminy A, C, K, E, foliany, składniki mineralne, takie jak żelazo, potas, wapń, magnez, betanina
i antocyjany.
Trzeba jednak podkreślić, że swe lecznicze
i prozdrowotne właściwości kiszony sok z buraków zawdzięcza również bakteriom kwasu mlekowego. Ponadto sok z kiszonego buraka ma właściwości prozdrowotne dzięki kwaśnemu odczynowi pH. Zdecydowanie można traktować go jako naturalny suplement diety.
Sok z buraka to nie tylko popularny napój, ale także świetny składnik do wykorzystania w kuchni.
Naturalnie kiszony sok z buraka czerwonego – gotowy do spożycia, Można go wykorzystać do sporządzania zup. Pet 0,5 l – Smak kuchni staropolskiej.
Sposób przygotowania: Produkt gotowy do bezpośredniego spożycia. | |||||||||||||||
Przechowywać w temperaturze: +2C do +14C Składniki: sok z naturalnie kiszonego buraka, sól, cukier, witamina C |
|||||||||||||||
Wartość odżywcza w 100 ml produktu:
|