Wysoka Jakość i Gwarancja Smaku
Tradycyjne smaki w butelce
Barszcz czerwony
Nasz barszcz czerwony, to wyciąg z naturalnie kiszonych buraków na zakwasie żytnim.
Jest odpowiednio ukwaszony, aromatyczny, barwy bordowo – biskupiej z wyczuwalnym posmakiem użytych przypraw.
Barszcz czerwony jest tradycyjną potrawą goszczącą na stołach w polskich domach.
Bogaty w przeciwutleniacze, żelazo, probiotyki posiada liczne właściwości zdrowotne.
Nasze Babcie leczyły nim anemię i cukrzycę.
Podawany z ziemniakami, uszkami, krokietem, wzbogacony chrzanem lub wywarem grzybowym tworzy niepowtarzalny smak
i aromat.
Poezja smaku ...
Naturalnie kiszony zakwas do sporządzania zup but. Pet 0,5 l - Smak kuchni staropolskiej
Sposób przygotowania: zawartość wlać (wg upodobań smakowych) do wywaru mięsno-jarzynowego i zagotować. Podawać z ziemniakami, jajkiem, uszkami lub krokietem. | |||||||||||||||
Przechowywać w temperaturze: +2C do +14C Składniki: wyciąg z naturalnie kiszonych buraków na zakwasie żytnim, sól, czosnek, przyprawy |
|||||||||||||||
Wartość odżywcza w 100 ml produktu:
|